Αναλύσεις λαδιού στο χημείο Καραγγελής

Βρείτε πληροφορίες για τις αναλύσεις λαδιού στο χημείο Καραγγελής στην Μεσσηνία, Λακωνία, Αρκαδία.

αναλύσεις

λαδιού

Μεσσηνία

Αρκαδία

ΧημείοΑναλύσεις λαδιού

 

 βρειτε πληροφοριες αρκαδια αναλυσεις
 
 
               

Πραγματοποιούνται οι παρακάτω μετρήσεις:

 

Οξύτητα

Εξασθένιση του φωτός στα 232 nm (K232)

Εξασθένιση του φωτός στα 270 nm (K270)

ΔΚ

Αριθμός υπεροξιδίων

Δοκιμές νοθείας

Μετρήσεις υγρασίας & ελαιοπεριεκτικότητας σε ελαιοπυρήνες.
Μετρήσεις ελαιοπεριεκτικότητας σε απόνερα ελαιοτριβείων.

 

Τι προσέχουμε στην αποθήκευση του ελαιολάδου:

 

1.Να προτιμώνται για την αποθήκευση ανοξείδωτες δεξαμενές με πυθμένα σε σχήμα κώνου
(για τον διαχωρισμό της μούργας).                                                                                                         
2.Επειδή το λάδι παρουσιάζει ευαισθησία στην απορρόφηση και στη συγκράτηση οσμών, στην αποθήκη
δεν πρέπει να υπάρχουν εστίες βρωμιάς και υπολείμματα λαδιού στο πάτωμα, γιατί αυτά ταγκίζουν
και αναδίδουν δυσάρεστη οσμή.
3. Η ιδανική θερμοκρασία διατήρησης του λαδιού είναι: 10-15 C °
4. Τα δοχεία αποθήκευσης πρέπει να είναι καθαρά και χωρίς υπολείμματα από λάδι της προηγούμενης
χρονιάς.
5. Η αποθήκη πρέπει να είναι καθαρή, να έχει φώς και να αερίζεται πλήρως.
6. Οι δεξαμενές πρέπει να είναι γεμάτες ελαιόλαδο και να κλείνουν αεροστεγώς.
7. Πρέπει να γίνεται διαχωρισμός του ελαιόλαδου από τις μούργες.

               
                                 
                                 

  μεσσηνια βρειτε λαδιου χημειο

 

 

 στην καραγγελης αναλυσεις λακωνια

 

  χημειο αρκαδια λαδιου λακωνια
          αρκαδια λαδιου αναλυσεις λακωνια                           λακωνια πληροφοριες στην λαδιου        
       

Γευσιγνωσία ελαιολάδου

 

Παρθένο ελαιόλαδο είναι το ελαιόλαδο που λαμβάνεται από τον καρπό της ελιάς μόνο με μηχανικά ή άλλα φυσικά μέσα που δεν οδηγούν σε αλλαγές του ελαίου. Είναι λοιπόν ο φυσικός χυμός της ελιάς που διαθέτει τόσο γεύσεις όσο και αρώματα, που θυμίζουν το φρούτο από το οποίο προέρχεται. Οι γεύσεις και τα αρώματα αποτελούν τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά...

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

                       

Παραγωγή ποιοτικού ελαιολάδου

 

Εάν ένας κρίκος της αλυσίδας σπάσει χάνεται το  στοίχημα της ποιότητας . Ας δούμε τους κυριότερους κρίκους:

Έδαφος:  Σωστή  σχέση θρεπτικών συστατικών (N,P,Kιχνοστοιχεία), με λίπανση σύμφωνα με την ανάλυση εδάφους. Εξασφαλίζεται έτσι ποσότητα, ποιότητα και απόδοση...

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

       
                                           

 

  λακωνια στην λαδιου χημειο
          χημειο καραγγελης λαδιου πληροφοριες                           λαδιου αρκαδια καραγγελης στην        
       

Ποικιλίες ελιάς

 

Η ελιά είναι ένα από τα λίγα δέντρα που αυτοφυόμενα στην μεσανατολική περιοχή και σ΄ όλη την μεσογειακή λεκάνη  που έχουν όμως διαδοθεί και σε πολλές άλλες περιοχές της υφηλίου με εδαφολογικές  και κλιματολογικές συνθήκες ανάλογες με κείνες του μεσογειακού χώρου.

Εξελίχθηκε περισσότερο δια μέσου του αγενούς πολλαπλασιασμού και την διάδοση κλωνικών  μεταλλαγών παρά με την σεξουαλική αναπαραγωγή...

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

                       

Κατηγορίες ελαιολάδου

 

Το τυποποιημένο ελαιόλαδο, διατίθεται στην κατανάλωση σε τέσσερις βασικές κατηγορίες, Εξαιρετικό παρθένο Ελαιόλαδο, Παρθένο Ελαιόλαδο, Ελαιόλαδο
Αποτελούμενο από Εξευγενισμένα Ελαιόλαδα και Παρθένα Ελαιόλαδα & Πυρηνέλαιο, οι οποίες πρέπει να αναγράφονται στη συσκευασία του, αλλά και τύπους ελαιολάδων με ιδιαιτερότητες...

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

       
                                           

 

 

 

 

 


 

 

 footer                  footer                footer                  footer
                                                     
 footer

 

 footer footer footer footer

 

 

 

© 2018 Καραγγελής | Χημείο , Βιολογικό Πετιμέζι , Εξοπλισμός Κρασιού | Μεσσήνη Μεσσηνίας • all rights reserved • developed and powered by LOGIKON
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
3