Χημείο αναλύσεις κρασιού, νερού, εδάφους Καραγγελή

Γνωρίστε το Χημείο Καραγγελή, δείτε τις εγκαταστάσεις μας και ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας.

χημείο

αναλύσεις

Καραγγελής

ΧημείοΕμείς

 

 δειτε κρασιου καραγγελη εδαφους                ενημερωθειτε κρασιου καραγγελη καραγγελης              ενημερωθειτε εμεις αναλυσεις δειτε
                               
 

 

 

   

  κρασιου καραγγελης ενημερωθειτε εγκαταστασεις

   

 

 

Το Χημείο του Γιώργου Καραγγελή λειτουργεί στη Μεσσήνη και παρέχει σύγχρονες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες σ' ένα ευρύ φάσμα αναλύσεων, όπως οι αναλύσεις κρασιού και μούστου, οι αναλύσεις νερού και ελαιολάδου, οι αναλύσεις εδάφους. Παρέχονται επίσης εξειδικευμένες υπηρεσίες σε μελέτες ISO-HCCP. Υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Καραγγελή, το χημείο λειτουργεί με άμεση και φιλική εξυπηρέτηση, παρέχοντας τη δυνατότητα παροχής υπηρεσιών σε πελάτες σε όλη την επικράτεια. 

 

Με γνώση και εμπειρία, με άριστα οργανωμένη εξυπηρέτηση που καλύπτει με αξιοπιστία και ταχύτητα τους πελάτες μας σε όλη την Ελλάδα, το Χημείο του Γ. Καραγγελή προσφέρει ολοκληρωμένες και σύγχρονες υπηρεσίες σ’ ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων.

 

Η γνώση και η διαρκής κατάρτιση του προσωπικού, οι άριστες υποδομές και εγκαταστάσεις και βέβαια η εμπειρία ετών και η τεχνογνωσία είναι η καλύτερη εγγύηση για άριστη εξυπηρέτηση, που έχει καταστήσει εδώ και χρόνια το Χημείο μας πολύτιμο συνεργάτη όσων χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας.

Το Χημείο Καραγγελή προσφέρει υποδειγματική και άρτια οργανωμένη εξυπηρέτηση σε πελάτες σε όλη την Ελλάδα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς η χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας για να στείλετε στο Χημείο μας για ανάλυση το δείγμα που θέλετε.

 

 

   

 

   

 

  υπηρεσιες εμεις εγκαταστασεις δειτε

 

 

 

      εγκαταστασεις νερου κρασιου εμεις    
         
   

Ο Γιώργος Καραγγελής γεννήθηκε στη Καλαμάτα . Κατάγεται από το Πεταλίδι Μεσσηνίας. Είναι πτυχιούχος του χημικού τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εξειδικευτεί στην οινολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.
     

Αρχικά εργάστηκε στην εταιρεία ΓΕΝΚΑ (αλκοολούχα ποτά και κρασια Cellar)και στις αμπελουργικές περιοχές Νεμέας και Μαντινείας.

 

Το 1995 ίδρυσε το εργαστήριο ποιοτικού ελέγχου κρασιού, νερού ,ελαίων, τροφίμων και αναλύσεων εδάφων που λειτουργεί έως σήμερα στη Μεσσήνη.
     

Συμμετέχει στη εταιρεία συμβούλων ποιότητας και ασφάλειας τροφίμωνSYMPOIAS που ειδικεύεται στη μελέτη και εγκατάσταση συστημάτων HACCP, ISO,AGRO.
     

Aπο το 1997 έως και σήμερα είναι καθηγητής στο ΤΕΙ Καλαμάτας. Έχει διδάξει τα μαθήματα: Οινολογία, οργανική χημεία, χημεία γεωργικών προϊόντων, βιοχημεία και ανόργανη χημεία.
     

Τα τελευταία δέκα χρόνια ήταν εισηγητής σε εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης με διάφορα θέματα : Γευσιγνωσία-οινολογία, βιολογική καλλιέργεια και έδαφος, Προσαρμογή
της τυποποίησης συσκευασίας και πιστοποίησης στην νέα οικονομία, Περιβάλλον -διαχείριση
στερεών αποβλήτων, Διαχείριση απορριμμάτων Χ.Υ.Τ.Α., Οινολογία-Είδη οινοποίησης,
Αμπελουργικές περιοχές.

 

Απο το 2013 η Γ ΚΑΡΑΓΓΕΛΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ παράγει και διακινεί στην Ελλάδα και το εξωτερικο το ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΕΡΜΟ ΠΕΤΙΜΕΖΙ ΚΑΡΑΓΓΕΛΗ
       

Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων σε θέματα ασφάλειας των τροφίμων και διασφάλισης ποιότητας.
       

Έχει συγγράψει σειρά εκπαιδευτικών σημειώσεων για τις ανάγκες του Τ.Ε.Ι. : Οινογνωσία-γευσιγνωσία, οινολογία, οργανική, βιοχημεία, χημεία, γεωργικών προϊόντων.
       

Είναι παραγωγός ελαιολάδου από τον ελαιώνα στην ημιορεινή περιοχή Μπαλί και κρασιού από τον αμπελώνα στην περιοχή Πετρόλακα.

 

 

         
     αναλυσεις ενημερωθειτε καραγγελη χημειο    
         
         

 

 

 footer                  footer                footer                  footer
                                                     
 footer

 

 footer footer footer footer

 

 

 

© 2021 Καραγγελής | Χημείο , Βιολογικό Πετιμέζι , Εξοπλισμός Κρασιού | Μεσσήνη Μεσσηνίας • all rights reserved • developed and powered by LOGIKON
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
3