Υπηρεσίες χημείου στο karagelis.gr

Βρείτε πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες χημείου που παρέχει η εταιρεία Καραγγελής.

υπηρεσίες

χημείου

αναλύσεις

ΧημείοΥπηρεσίες

 

 karagelis βρειτε υπηρεσιες εταιρεια  βρειτε σχετικα πληροφοριες παρεχει  παρεχει χημειου βρειτε υπηρεσιες  karagelis εταιρεια χημειου πληροφοριες  υπηρεσιες πληροφοριες παρεχει βρειτε

 

 

 

 
             
 βρειτε karagelis αναλυσεις πληροφοριες          

Πραγματοποιούνται οι παρακάτω μετρήσεις:   

 

Αλκοολικοί βαθμοί

Ανάγοντα σάκχαρα

Ολική οξύτητα

Πτητική οξύτητα

Ολικό θειώδες

Ενεργό θειώδες

Ενεργή οξύτητα (pH)

Γαλακτικό οξύ

Μηλικό οξύ

Αφομειώσιμο άζωτο

Τρυγικό οξύ

Διαλελυμένο CO2

Κιτρικό οξύ

Σίδηρος

Χαλκός 

 Στερεό υπόλειμμα            

Απόχρωση (φωτομετρικά)

Μικροβιολογικός έλεγχος     

Νάτριο

Κάλιο       

 

 

Συνεχής παρακολούθηση και υποστήριξη.Παρέχεται πλήρης στήριξη σε οινοποιεία:    

 

Επιλογή ποικιλιών σταφυλιών και περιοχών.

Οινολογικές ουσίες, ζύμες, σταθεροποιητές, ουσίες που  επιτρέπονται σε βιολογικούς οίνους.

Παρακολούθηση σε λευκές, ερυθρές και ειδικές οινοποιήσεις.

Παλαίωση οίνων, τεχνική στήριξη στη διαδικασία της εμφιάλωσης.

Μελέτες δημιουργίας οινοποιείων. Επιλογή εξοπλισμού.

Συνεχής παρακολούθηση και υποστήριξη στον ερασιτέχνη οινοπαραγωγό.


       

             
             
 karagelis πληροφοριες αναλυσεις υπηρεσιες          

Πραγματοποιούνται οι παρακάτω μετρήσεις:

 

Αμμωνιακά

Φωσφορικά

Θειώδη

Κάλιο

Σίδηρος

Μαγγάνιο

Ολική σκληρότητα

Παροδική σκληρότητα

SAR

 

Μικροβιολογικός έλεγχος:

 

Αναλύσεις σε νερό άρδευσης & πόσιμο

Ποιοτική κατάταξη αρδευτικού νερού

Εκτίμηση σε σχέση με τη καλλιέργεια

 

 

             
             
             
 παρεχει εταιρεια αναλυσεις karagelis          

Πραγματοποιούνται οι παρακάτω μετρήσεις:

 

Οξύτητα

Εξασθένιση του φωτός στα 232 nm (K232)

Εξασθένιση του φωτός στα 270 nm (K270)

ΔΚ

Αριθμός υπεροξιδίων

Δοκιμές νοθείας

Μετρήσεις υγρασίας & ελαιοπεριεκτικότητας σε ελαιοπυρήνες.
Μετρήσεις ελαιοπεριεκτικότητας σε απόνερα ελαιοτριβείων.

 

Τι προσέχουμε στην αποθήκευση του ελαιολάδου:

 

1.Να προτιμώνται για την αποθήκευση ανοξείδωτες δεξαμενές με πυθμένα σε σχήμα κώνου
(για τον διαχωρισμό της μούργας).                                                                                                         
2.Επειδή το λάδι παρουσιάζει ευαισθησία στην απορρόφηση και στη συγκράτηση οσμών, στην αποθήκη
δεν πρέπει να υπάρχουν εστίες βρωμιάς και υπολείμματα λαδιού στο πάτωμα, γιατί αυτά ταγκίζουν
και αναδίδουν δυσάρεστη οσμή.
3. Η ιδανική θερμοκρασία διατήρησης του λαδιού είναι: 10-15 C °
4. Τα δοχεία αποθήκευσης πρέπει να είναι καθαρά και χωρίς υπολείμματα από λάδι της προηγούμενης
χρονιάς.
5. Η αποθήκη πρέπει να είναι καθαρή, να έχει φώς και να αερίζεται πλήρως.
6. Οι δεξαμενές πρέπει να είναι γεμάτες ελαιόλαδο και να κλείνουν αεροστεγώς.
7. Πρέπει να γίνεται διαχωρισμός του ελαιόλαδου από τις μούργες.

             
             
             
 karagelis βρειτε εταιρεια υπηρεσιες          

Πραγματοποιούνται οι παρακάτω μετρήσεις:

 

Ηλεκτρική αγωγιμότητα (ΕC)

pH εδάφους

Ολικό ασβέστιο

Ενεργό ασβέστιο

Οργανική ουσία

Κάλιο (υδατοδιαλυτό & ανταλάξιμο)

Νάτριο

Φώσφορος (αφομοιώσιμος)

Ανόργανο άζωτο (αμμωνιακό & νιτρικό)

Ανταλάξιμο ασβέστιο

Μαγνήσιο

Σίδηρος

Βόριο

Μαγγάνιο

ESP

Υδατοκορεσμός

 

Πώς παίρνουμε δείγμα χώματος:

 

Η σωστή δειγματοληψία είναι η βάση για αξιόπιστα αποτελέσματα στην ανάλυση εδάφους.

Περπατάμε όλο το χωράφι και εξετάζουμε αν είναι σε όλη την έκτασή του ομοιογενές (δηλ. αν έχει την ίδια κλίση, το ίδιο χρώμα).

Από κάθε ομοιογενές κομμάτι παίρνουμε 15 φορές με τον δειγματολήπτη που θα σας δοθεί από το εργαστήριό μας (από διάφορα σημεία από όλο το χωράφι) ή 3 δείγματα/στρέμμα με ξινάρι.

Το βάθος που γίνονται οι δειγματοληψίες κοικίλει ανά καλλιέργεια ως εξής:
για θερμοκήπια και υπαίθρια λαχανικά 15-20 εκατοστά. για αμπέλια και δενδρώδες καλλιέργειες 20-30 εκατοστά και σε απόσταση 20 εκατοστά εώς 1,5 μέτρο απο τον κορμό (ανάλογα το μέγεθος του δένδρου).

H δειγματοληξεία μπορεί να γίνει οποιαδήποτε εποχή,προτιμάται όμως να γίνεται:
Στις υπαίθριες καλλιέργειες πριν την βασική ή την επιφανιακή λίπανση.
Στα θερμοκήπια πριν την βασική λίπανση και κάθε 2,5 μήνες.
Στα αμπέλια και τα δένδρα τη περίοδο απο τη συγκομιδή ως τη λίπανση.

Αποφεύγουμε τη δειγματοληψεία μετά από λιπάνσεις, έντονες βροχοπτώσεις ,κοντά σε δρόμους, σε νεροκρατήματα και σαμάρια.

Πριν πάρουμε το δείγμα αφαιρούμε τα ζιζάνια.

 

 

Η ανάλυση του εδάφους είναι ανάγκη και όχι πολυτέλεια.

 

 

Οι λιπάνσεις γίνονται ανάλογα με τις ανάγκες του εδάφους και της καλλιέργειας.

Δεν προσθέτουμε στοιχεία στα οποία υπάρχει επαάρκεια στο χώμα, με αποτέλεσμα να έχουμε μεγάλη οικονομία χρημάτων και να μην καταστρέψουμε το έδαφος και την ισορροπία στη θρέψη του φυτού.

Προσθέτουμε τα στοιχεία που λείπουν και εξασφαλίζοντας έτσι μεγαλύτερες αποδόσεις.

Ας μην ξεχνάμε οτι μια λίπανση στην τύχη πολλές φορές είναι καταστροφική για τα φυτά.

Το εργαστήριο μας διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό για αξιόπιστα αποτελέσματα.

Η ανάλυση εδάφους έχει προσιτή τιμή.

Η ανάλυση εδάφους είναι έτοιμη στο εργαστήριο μας σε 1-3 ημέρες.

             
             
             
 χημειου βρειτε παρεχει υπηρεσιες          

Οι σύγχρονες απαιτήσεις της παραγωγής τροφίμων, έχουν οδηγήσει στην ανάπτυξη και εφαρμογή συστημάτων αυτοελέγχου (HACCP) για τη διασφάλιση της υγιεινής, της ασφάλειας και της ποιότητας των τροφίμων με την ευθύνη των επιχειρήσεων.
Με την εφαρμογή της ΚΥΑ/2000 καθίσταται υποχρεωτική από όλες τις επιχειρήσεις τροφίμων και σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, η εφαρμογή του HACCP.
Ο ΕΦΕΤ καθιέρωσε τους <<οδηγούς υγιεινής>> και καθόρισε και τον κατάλογο των αρχείων τα οποία πρέπει να τηρούνται από τις επιχειρήσεις τροφίμων.

Αρχεία: Κανόνων Υγιεινής, Καθαρισμού & Απολύμανσης, καταπολέμησης Εντόμων και Τρωκτικών, Νερού.

Αρχείο προσωπικού που θα περιέχει:

Βιβλιάριο Υγείας

Το εγχειρίδιο βασικής εκπαίδευσης στην υγιεινή και τον χειρισμό των τροφίμων (του ΕΦΕΤ)

Πιστοποιητικό εκπαίδευσης του προσωπικού στο εγχειρίδιο βασικής εκπαίδευσης στην υγιεινή και τον χειρισμό τροφίμων (του ΕΦΕΤ)

Για επιχειρήσεις τροφίμων που εφαρμόζουν πλήρως τεκμηριωμένο σύστημα HACCP: Αρχεία προαπαιτούμενα του Συστήματος HACCP, Αρχεία HACCP

Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένους επιστήμονες (Κτηνιάτρους, Χημικούς, Γεωπόνους, Τεχνολόγους Τροφίμων, Χημικούς Μηχανικούς) που έχουν σημαντική και πολύχρονη εμπειρία στα αντικείμενα δραστηριοποίησής τους.
Η φιλοσοφία μας βασίζεται σε δύο αρχές: ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΣΥΝΕΠΕΙΑ.
 Ενδιαφερόμαστε να επιτύχουμε μακροχρόνιες συνεργασίες με τους πελάτες μας, σχέσεις εμπιστοσύνης και αμοιβαίου οφέλους.
 Βασική μας επιδίωξη είναι οι πελάτες να κερδίσουν από την συνεργασία μαζί μας και τη παροχή των υψηλού επιπέδου υπηρεσιών μας, σε γνώσεις, προτάσεις και επιθυμία για διαρκή βελτίωση.

Η Εταιρεία μας διαθέτει διαπιστευμένους εκπαιδευτές του ΕΦΕΤ

Υλοποίηση προγραμμάτων εκπαίδευσης Προσωπικού Επιχειρήσεων Τροφίμων σε θέματα Υγιεινής και Ασφαλείας με βάση τους οδηγούς και το πρόγραμμα του ΕΦΕΤ.


Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους έχουν σκοπό να εργαστούν σε επιχειρήσεις τροφίμων και σχετικών με τα τρόφιμα δραστηριοτήτων, καθώς και σε εργαζόμενους ήδη σε επιχειρήσεις τροφίμων όπως:

Παραγωγής, επεξεργασίας, αποθήκευσης, μεταφοράς, λιανικού εμπορίου και διάθεσης Τροφίμων και Ποτών.

Μαζικής Εστίασης (εστιατόρια, κέτερινγκ, fast food, ταβέρνες, ψητοπωλεία, πιτσαρίες, ξενοδοχεία, νοσοκομεία).

Βιομηχανίας / Εργαστήρια αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής, αλλαντοποιίας, παραγωγής γύρου, κρεοπωλεία.

 

Παρέχονται:

 

Υψηλού επιπέδου εκπαίδευση από επιστήμονες κύρους.

Επίσημο Πιστοποιητικό τριετούς διάρκειας χορηγούμενο από τον ΕΦΕΤ κατόπιν εξετάσεων.

Δυνατότητα Χρηματοδότησης από το Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης ΛΑΕΚ 0,45%

Σχεδιασμό και εγκατάσταση των ακόλουθων συστημάτων:

HACCP ( Ανάλυση Κινδύνων και Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου) για τη Διαχείριση της Υγειινής & Ασφάλειας των τροφίμων

ISO 9001 για τη Διαχείριση της Ποιότητας

ISO 14001 για τη Περιβαλλοντική Διαχείριση

ΕΛΟΤ 1801 για τη Διαχείριση της Ασφάλειας και Υγειινής στην Εργασία

AGRO για τις Γεωργικές Εκμεταλλεύσεις

Δυνατότητα Χρηματοδότησης από Εθνικά και Ευρωπαϊκά προγράμματα

Απεντομώσεις, Απολυμάνσεις Υπηρεσίες ορθής υγιεινής πρακτικής

Εκπόνηση μελετών υγιεινής και ασφάλειας εγκαταστάσεων & προγραμμάτων διαχείρισης εντόμων και τρωκτικών στις εγκαταστάσεις επεξεργασίας τροφίμων και ποτώω, σύμφωνα με το HACCP

Ανάπτυξη προγραμμάτων καθαρισμού, απολύμανσης, απεντομώσεων σε επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών, ξενοδοχεία, super markets, πολυκατοικίες

Εργαστήριο Αναλύσεων
Ποιοτικός έλεγχος σε τρόφιμα και νερό (χημικές και μικροβιολογικές αναλύσεις)

 

 

 

             
 

 

 

 

 footer
PRESS KIT

 

 

        

 

 

περισσότερα
 footer

 

 

 

 

 footer          footer          footer          footer

 

 footer
 
 footer
 footer footer footer footer

 

 

 

© 2017 Καραγγελής | Χημείο , Βιολογικό Πετιμέζι , Εξοπλισμός Κρασιού | Μεσσήνη Μεσσηνίας • all rights reserved • developed and powered by LOGIKON
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
3